<span style="color: #ffffff;">X-Fittt GLI

X-Fittt GLI

Het meest succesvolle leefstijl programma van Nederland.

arrow-down

Wat is X-Fittt

Met X-Fittt GLI streven we ernaar om jou een fittere en gezondere leefstijl te geven. Onze unieke aanpak van leefstijlcoaching in combinatie met professionele sportbegeleiding helpt je bij het bereiken van een duurzaam, mooi, slank en fit lichaam.

Bovendien wordt de 24 maanden leefstijlcoaching gratis vergoed vanuit het basispakket van je zorgverzekering.

Wij zorgen voor een probleemloze declaratie, zodat jij zonder gedoe kunt deelnemen aan ons programma. Daarnaast helpt onze persoonlijke aanpak je niet alleen bij het afvallen en bewegen, maar ook bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfstandigheid.

Doe mee met X-Fittt GLI, dé gecombineerde leefstijlinterventie, en zet de eerste stap naar een gezonder en fitter leven!

Meld je aan

Wat biedt X-Fittt GLI jou?

 

 • Vergoeding van 24 maanden leefstijlcoaching vanuit
  de basisverzekering, zonder eigen risico.
 • Een bewezen succesvol programma, wetenschappelijk
  onderbouwd.
 • Mogelijkheid om het X-Fittt GLI-programma te volgen
  op locaties door heel Nederland.
 • Een combinatie van afvallen, bewegen en
  gedragsverandering voor duurzaam resultaat.
 • Je staat er niet alleen voor! Je doet het samen met je
  leefstijlcoach.

 

Hoe werkt X-Fittt GLI

 

Ons programma is gebaseerd op drie pijlers: gezonde voeding, meer beweging en het aanpakken van factoren die invloed hebben op jouw leefstijl, zoals slaaptekort, stress, alcohol en roken. Gedurende twee jaar doorloop je een op maat gemaakt programma, waarin het eerste jaar gericht is op het ontwikkelen van gezonde gewoonten en het tweede jaar zich richt op het behouden van je behaalde resultaten.

Als deelnemer aan X-Fittt GLI profiteer je van diverse voordelen. Je hebt persoonlijke consulten bij een leefstijlcoach, waarbij je ook telefonisch, via mail of WhatsApp contact kunt hebben. Daarnaast neem je deel aan groepsworkshops waarin onderwerpen zoals voeding, beweging, verslaving en gedragsverandering aan bod komen. Om je voedingspatroon te ondersteunen, ontvang je een handige voedingslijst met bijbehorende app. Bovendien heb je de mogelijkheid om te sporten onder begeleiding.

Nog vragen?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Ervaringen van onze leden

Naar de Deelnametest

Kwaliteit is onze prioriteit

Bij X-Fittt GLI streven we naar kwaliteit en praktische toepasbaarheid. Ons programma is niet alleen wetenschappelijk onderbouwd, maar ook gericht op de praktijk. X-Fittt is een programma dat is opgesteld door professionals in nauwe samenwerking met mensen met overgewicht of ervaring met overgewicht. Fysiotherapeuten, diëtisten en leefstijlcoaches. Met behulp van het KennisCentrum Sport, Menzis en het ministerie van VWS. En met Dave van der Kamp, de winnaar van het SBS 6 TV-programma The Biggest Loser.

Deelnemers behalen uitstekende resultaten, zoals gewichtsverlies, afname van buikomvang en vetpercentage. We blijven ons programma voortdurend verbeteren op basis van onderzoek in samenwerking met gerenommeerde partners zoals de Universiteit Wageningen en Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Maak kennis met X-Fittt GLI

Maak kennis met X-Fittt GLI