<span style="color: #ffffff;">Afvallen: nú met vergoeding uit de basisverzekering!

Afvallen: nú met vergoeding uit de basisverzekering!

Let op: nog 5 plekken beschikbaar.

✓  X-Fittt GLI programma; samen met gelijkgestemden: Individueel of in groepsverband.

✓  Voeding, bewegen en langdurige gedragsverandering

✓  Optimale begeleiding en motivatie door vaste persoonlijke coach

arrow-down

Wil jij definitief afvallen?

In theorie is afvallen niet moeilijk; gezonde voeding, voldoende bewegen en dit vervolgens over een langere periode volhouden zonder terug te vallen. Maar in de praktijk ‘oh zo moeilijk’. Althans, dat is wat veel deelnemers zeggen voordat ze begonnen zijn met het X-Fittt GLI programma. Hoe lang denk jij er al over na of hoe vaak heb jij al geprobeerd af te vallen?

Met X-Fittt GLI kies je voor een structurele en bewezen oplossing! De ultieme bevestiging: het ‘X-Fittt GLI’ programma wordt per januari 2023 vergoed vanuit de basisverzekering (zonder eigen risico!).

We helpen je door elke fase!
Het mooie van het X-Fittt GLI programma is dat we je door elke fase heen helpen met een vaste persoonlijke coach i.c.m. het samen aan de slag zijn met je doelen met gelijkgestemden: Individueel of in groepsverband Duizenden mensen uit heel Nederland gingen je voor, behaalde hun doelen en maakte nieuwe vrienden.

Wil je meer weten over het programma en hoe de vergoeding uit de basisverzekering (zonder eigen risico!) te krijgen?

> 1e Stap

Ervaringen van onze leden

Heb je een vraag of wil meer (start)informatie?

Vul het onderstaande formulier in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op:

Wat onze leden zeggen

Cindy Neijenhuis

Door te starten met X-Fittt GLI ben ik nu al 10 kilo kwijt in 10 weken tijd. Dit ondanks alle verleidingen van een bbq, feestjes met lekkere hapjes, lunch of borrel hier en daar.”

Cindy Neijenhuis

Yolande Peters

“Ik ben fanatiek gaan sporten en samen met de weegmomenten en de trainingsmethode krijg ik goede begeleiding van de coaches en de leefstijlcoach. Ik raad iedereen aan om dit programma te volgen omdat het mij heel veel moois heeft gebracht.”

Yolande Peters

Thea Burgers

“Ik ben nu 12 weken onderweg en ik ben ruim 8 kilo afgevallen. Het gaat goed, ik voel mij fit en ben op de goede weg.”

Thea Burgers

Helga Leusink

“Met een 1.80m en maar liefst 108,4 kg schoon aan de haak wist ik dat er iets moest veranderen. Mijn doel was om op mijn 50e verjaardag in Oktober 2023 10kg kwijt te zijn. En dat is dubbel en dwars gelukt!”

Helga Leusink

Herman Venneman

"Ongeveer drie jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met X-Fittt GLI door een verwijzing van mijn longarts vanwege slaapapneu. Zo kwam ik in contact met beweegcentrum Formupgrade. Ik begon mijn GLI traject met een gewicht van meer dan 150 kilo. Met de hulp van trainers en een leefstijlcoach ging ik de uitdaging aan. In eerste instantie vond ik het een hele opgave om minimaal drie keer per week aanwezig te zijn en mee te doen aan het X-Fittt GLI programma. Nu, drie jaar later, na heel wat gewichtsverlies, heb ik meerdere “runs” gelopen, waaronder de Vikingrun en de Vierdaagse van Nijmegen. Het gebruik van het apneu-apparaat behoort tot het verleden. Mijn gezondheid is enorm verbeterd, en ik kan veel meer aan op lichamelijk vlak. Ik beweeg nu dagelijks bij Beweegcentrum Formupgrade en bewegen is een essentieel onderdeel van mijn leven geworden."

Herman Venneman

Jos Mennings

"Deelname aan de GLI vanuit X-fittt heeft ervoor gezorgd dat ik gezond eet, meer beweeg en dus al veel vet (gewicht) ben verloren in een half jaar."

Jos Mennings

Christien

"Ik heb veel meer energie, voel me uitstekend. Met behulp van nog een jaar begeleiding moet het zeker goed komen om dit vast te houden."

Christien

Lianne

"Dit traject is zonder meer hetgeen wat mij een extra duw in de rug heeft gegeven."

Lianne

Rudie (-25,1 kilo)

"Ik ben super trots en blij! Ik mag stoppen met de medicatie voor diabetes en de bloeddruk"

Rudie (-25,1 kilo)

Ariska Hoogeboom (-15 kilo)

"Ik wil mijn jongen groot zien worden. Ik ben begonnen aan dit avontuur en het was moeilijk en zwaar, maar ik heb 12 weken vol gehouden samen met een top team. Ik begon met 113,7 kg en ondertussen weeg ik 98,7 kg. Met behulp van de leefstijl coach ga ik de komende tijd proberen nog wat kilo's te verliezen en mijn gezonde leefstijl aan te houden."

Ariska Hoogeboom (-15 kilo)

Jenneke de Wit (-16,3 kilo)

"X-Fittt werkt goed, het is bedacht door iemand die zelf jarenlang overgewicht had in samenwerking met vakspecialisten die weten waar ze over praten. Ik zou zeggen: GA ER VOOR!"

Jenneke de Wit (-16,3 kilo)

Willy (-21 kilo)

"Na twaalf weken ben ik 21 kilo lichter en mijn conditie is uitmuntend. Ik heb de eindronde 8 minuten sneller gelopen dan de eerst keer en ik voel me fit en gezond. Volgende week gaan we verder met X-Fittt Summer voor 12 weken. Daar mogen wij nu aan meedoen, want we zitten onder een BMI van 28."

Willy (-21 kilo)

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezondere leefstijl.

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezondere leefstijl.

Ja, ik wil alle (start)informatie
Maak kennis met vergoed afvallen

Maak kennis met vergoed afvallen