Peter Eulink (45 kg afgevallen)

Mijn naam is Peter Eulink, ben begin 2023 50 jaar geworden. In september vorig jaar had ik bedacht dat er wel wat kilootjes van af konden. Bij toeval kwam ik bij Complete Body in Elst terecht, waar ook het X-Fittt GLI programma loopt. Mijn doel was om af te vallen, een fitter gevoel te krijgen en een gezondere levens- en eetstijl. Eind september 2022 ben ik begonnen met 2 keer in de week sporten, op dat moment woog ik 135 kg. Met gerichte aanpassingen en coaching op het gebied van voeding, sport en leefstijl ging ik aan de gang. Nu, na bijna een jaar en 6 maanden trainen woog ik in maart 2024 88,9 kg, ruim 45 kg minder. Dit heb ik bereikt door heel gestructureerd en gezond te eten, geen koek, snoep, chips, mayo etc. te eten en 2 keer in de week 2 uur te sporten. Dit alles heeft erin geresulteerd dat ik het sporten ook nog leuk begin te vinden, steeds fanatieker wordt en dat ik m’n eigen grenzen ga verleggen. Ik voel me er erg goed bij en het eind is nog niet in zicht.