Over X-Fittt GLI

X-Fittt GLI is de ideale leefstijlinterventie voor verantwoord gewichtsverlies en een actievere, gezondere leefstijl. Het is gebaseerd op het twaalf weken programma X-Fittt GLI, dat beweging, gezonde voeding en professionele begeleiding combineert. Sinds 2019 hebben duizenden deelnemers met X-Fittt GLI een gezonder gewicht en levensstijl bereikt. Dit door Formupgrade ontwikkelde programma richt zich specifiek op mensen met overgewicht en een inactieve levensstijl die risico lopen op chronische ziekten. Vanaf januari 2023 wordt X-Fittt GLI officieel erkend als zelfstandige leefstijlinterventie in de basisverzekering door het RIVM.

 

Over X-Fittt GLI
arrow-down

Waarom X-Fittt GLI?

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Bij X-Fittt GLI start je jouw afvaltraject altijd met een persoonlijke intake, een trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende begeleiding van professionals.

Medisch verantwoord afvallen
Medisch verantwoord afvallen

Individueel of in groepsverband en onder de juiste begeleiding behaal je de beste resultaten.

Locaties door heel Nederland
Locaties door heel Nederland

Meer dan 32 locaties door heel het land, dus ook bij jou in de buurt.

Wetenschappelijk onderbouwd programma
Wetenschappelijk onderbouwd programma

Unieke, multidisciplinaire aanpak welke geaccrediteerd is door het RIVM en vergoed wordt vanuit de basisverzekering, onder begeleiding van specialisten.

Kwaliteit is onze prioriteit

Bij X-Fittt GLI streven we naar kwaliteit en praktische toepasbaarheid. Ons programma is niet alleen wetenschappelijk onderbouwd, maar ook gericht op de praktijk. X-Fittt is een programma dat is opgesteld door professionals in nauwe samenwerking met mensen met overgewicht of ervaring met overgewicht. Fysiotherapeuten, diëtisten en leefstijlcoaches. Met behulp van het KennisCentrum Sport, Menzis en het ministerie van VWS. En met Dave van der Kamp, de winnaar van het SBS 6 TV-programma The Biggest Loser. Deelnemers behalen uitstekende resultaten, zoals gewichtsverlies, afname van buikomvang en vetpercentage. We blijven ons programma voortdurend verbeteren op basis van onderzoek in samenwerking met gerenommeerde partners zoals de Universiteit Wageningen en Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Meer informatie?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag
persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Willy (-21 kilo)

"Na twaalf weken ben ik 21 kilo lichter en mijn conditie is uitmuntend. Ik heb de eindronde 8 minuten sneller gelopen dan de eerst keer en ik voel me fit en gezond. Volgende week gaan we verder met X-Fittt Summer voor 12 weken. Daar mogen wij nu aan meedoen, want we zitten onder een BMI van 28."

Willy (-21 kilo)

Jenneke de Wit (-16,3 kilo)

"X-Fittt werkt goed, het is bedacht door iemand die zelf jarenlang overgewicht had in samenwerking met vakspecialisten die weten waar ze over praten. Ik zou zeggen: GA ER VOOR!"

Jenneke de Wit (-16,3 kilo)

Ariska Hoogeboom (-15 kilo)

"Ik wil mijn jongen groot zien worden. Ik ben begonnen aan dit avontuur en het was moeilijk en zwaar, maar ik heb 12 weken vol gehouden samen met een top team. Ik begon met 113,7 kg en ondertussen weeg ik 98,7 kg. Met behulp van de leefstijl coach ga ik de komende tijd proberen nog wat kilo's te verliezen en mijn gezonde leefstijl aan te houden."

Ariska Hoogeboom (-15 kilo)

Rudie (-25,1 kilo)

"Ik ben super trots en blij! Ik mag stoppen met de medicatie voor diabetes en de bloeddruk"

Rudie (-25,1 kilo)

left-arrow
right-arrow
Klaar om de eerste stap te zetten naar een gezonder en fitter leven?

Klaar om de eerste stap te zetten naar een gezonder en fitter leven?

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezondere leefstijl.

Doe de deelnametest

Jouw partner voor X-Fittt GLI in Nederland

Het is al meer dan 4 jaar bekend dat X-Fittt GLI helpt op het gebied van leefstijl en voeding. Met vergoed afvallen en onze deelnametest geven we iedereen de kans om kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met X-Fittt GLI

Maak kennis met X-Fittt GLI