Lianne (11 kg afgevallen)

Ik ben Lianne, en in januari ben ik begonnen met de Cuijkse afvalrace bij 12bfitt en ook meteen aangesloten bij het GLI traject. Dit traject is zonder meer hetgeen wat mij een extra duw in de rug heeft gegeven. Vier jaar geleden heb ik ook meegedaan aan de afvalrace, ben toen 7 kg afgevallen, maar helaas zaten die er weer aan toen ik in januari weer begon. Daar had ik voor me zelf heel veel excuses voor zoals corona, leeftijd, overgang etc etc. Hoewel die 2 laatste items het zeker niet gemakkelijker maken is het toch altijd je eigen discipline en controle die je laat varen op een gegeven moment. Wat mij zeker heeft geholpen is de voedingsapp waarbij je je dagelijkse voeding(dus caloriie-inname) kunt bijhouden. Die heb ik vanaf dag 1 bijgehouden en zo de controle weer teruggepakt hierin en dit allemaal onder de begeleiding van Rik, waar je terecht kunt voor vragen en waar je met regelmaat op controle komt en alles doorneemt. Na afloop van de 3 maanden afvalrace was ik 6 kg gewicht verloren en door nog een tijd de voedingsapp te blijven invullen nog 5 kg extra eraf, dus totaal 11 kg. Het kan dus altijd; je levensstijl aanpassen, blijven bewegen en support van een goede coach (Rik in dit geval) en de begeleiders tijdens de afvalrace, ook zij zijn hierin belangrijk. Groetjes Lianne