Diederik en Bianca

Wij, Diederik en Bianca, zijn in november 2023 gestart met X-Fittt bij Body Dynamics in Tiel. Het programma geeft ons meer informatie en houvast over de invloed van voeding en bewegen. Je denkt dat je het allemaal wel weet, maar in werkelijkheid is het soms echt heel anders. Het programma is voor ons dus een mooie aanvulling op onze sportieve weg die we al waren ingeslagen.

Door de contactmomenten met onze leefstijlcoach Florentine en de metingen krijgen we een goed inzicht in de vorderingen. Ook de (online) lezingen/workshops geven extra verdieping in diverse onderwerpen die van invloed zijn op je gewicht en gezondheid. Door het volgen van dit programma zijn we beiden al wat kilo’s afgevallen en voelen we ons fitter en energieker.

Het is een fijn programma om te volgen, geen streng dieet. Langzaam gewicht verliezen en fitter worden met minder lichamelijke klachten is het doel en doordat het een 2-jarig traject is zal het een nieuwe leefstijl worden met minder kans op terugvallen in het “oude “ritme.

Het is voor ons ook fijn dat we dit samen kunnen doen, ook omdat we allebei een zelfde doel hebben. Het programma is voor iedereen, jong of oud. Laat je vooral niet tegenhouden door lichamelijke klachten, want die hebben wij ook, en er is altijd een sportvorm die bij jou past.