Christien (21 kg afgevallen)

Begin feb 2023 ben ik met X-Fittt GLI begonnen om mijn afval proces verder voort te zetten (gestart 2022 met 90 kg). Aan de start van het X-Fittt GLI traject woog ik 81 kg en wilde ik vooral geen jojo effect hebben. Het bijhouden van de voedingsapp was ff wennen maar ging goed, was een goede houvast. Ik woog het eten ook af zodat ik niet meer dan de toegestane eiwitten, vetten en koolhydraten binnen kreeg. Ik vulde de app ’s avonds in voor de volgende dag zodat ik wist wat ik die dag mocht eten. Ik sport 3 uur per week en heb nooit een honger gevoel ervaren. Per week ging er ongeveer een halve tot een kilo ervan af zodat ik al snel op mijn streefgewicht kwam, heb dit zelfs enkele keren naar beneden bijgesteld. Begin oktober was ik op mijn streefgewicht. Toen werd het zoeken naar mogelijkheden om niet verder af te vallen maar stabiel te blijven. Rik heeft me hier heel goed mee geholpen. Het is nu februari en ben nog steeds op mijn gewicht (60 kilo). Zelfs na alle feestdagen, all inclusive vakantie en redelijk veel lunches en etentjes buiten de deur. Ik heb veel meer energie, voel me uitstekend. Met behulp van nog een jaar begeleiding moet het zeker goed komen om dit vast te houden.